
Kadehten Mutfağa
Farklı tatlar keşfetmek isteyenlerin ilgisini çekecek yepyeni bir ders! Şarabı alıştığımız kullanımın dışında, kadehten mutfağa geçiş aşamasında yemek ve tatlıların içinde deneyimleyip farklı tatlar keşfetmeye hazır mısınız ? Cevabınız evetse, yemeklerde şarabın nasıl kullanılacağına dair tüm püf noktaları öğrenebileceğiniz “Kadehten Mutfağa” workshop’u Eataly Mutfak Atölyesi’nde sizleri bekliyor !
Menü:
Scaloppine al vino
Risotto al Merlot
Dolce di pere cotte - Poşe armut tatlısı
*Not:
Programlarımız en az 8 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
18 yaşından küçükler etkinliğe alınmamaktadır. 18 yaş ve üzeri katılımcılar bilete tabidir.
İstasyonlarda 2 kişi çalışılmaktadır.
Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
Eataly Mutfak Atölyesi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Biletler tek kişiliktir.