BİZİ TAKİP EDİN
Uva

Kadehten Mutfağa

Farklı tatlar keşfetmek isteyenlerin ilgisini çekecek yepyeni bir ders! Şarabı alıştığımız kullanımın dışında, kadehten mutfağa geçiş aşamasında yemek ve tatlıların içinde deneyimleyip farklı tatlar keşfetmeye hazır mısınız ? Cevabınız evetse, yemeklerde şarabın nasıl kullanılacağına dair tüm püf noktaları öğrenebileceğiniz “Kadehten Mutfağa” workshop’u Eataly Mutfak Atölyesi’nde sizleri bekliyor !

Menü:

Scaloppine al vino


Risotto al Merlot


Dolce di pere cotte - Poşe armut tatlısı

*Not:

Programlarımız en az 8 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.

18 yaşından küçükler etkinliğe alınmamaktadır. 18 yaş ve üzeri katılımcılar bilete tabidir.

İstasyonlarda 2 kişi çalışılmaktadır.

Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.

Eataly Mutfak Atölyesi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Biletler tek kişiliktir.